Hem i Portugal

HEM I PORTUGAL

Om oss

Hem i Portugal är ett varumärke ägt av fastighetsbolaget Policity-mediação Imobiliária, SA (license AMI 7893) och ingår i Libertas gruppen. Libertas grundades 1985 och är huvudsakligen verksam i den portugisiska fastighetsbranschen. Bolaget utvecklar storskaliga projekt i stadsmiljö, både nybyggnation samt totalrenovering av äldre fastigheter i centrala Lissabon. Våra projekt erbjuder hög standard och bra lägen. Vårt bolag omsätter idag nära 250 miljoner euros. Libertas investerar i även i förnybar energi, ekologisk odling, service inom fastighetsbranschen, uthyrning och turism. Sedan 2015 är Hem i Portugal representerade i Norden och vårt kontor är baserat i Stockholm. Vi finns tillgängliga för mer information, bokning av informationsmöte eller personlig visning av våra objekt på plats i Portugal, välkommen att kontakta oss! Med vänlig hälsning, Marie Vougt Arendorff

"Sedan 2015 är Hem i Portugal representerade i Norden och vårt kontor är baserat i Stockholm. Vi finns tillgängliga för mer information, bokning av informationsmöte eller personlig visning av våra objekt på plats i Portugal, välkommen att kontakta oss! Med vänlig hälsning"
Marie Vougt Arendorff

Med över 30 år i den portugisiska fastighetsmarknaden har vi lång erfarenhet inom den portugisiska fastighetsmarknaden.

Vi har kunder från hela världen och vi har stor kundskap om den internationella fastighetsmarknaden. Vi finns tillgängliga för våra kunder under och efter köpprocessen. Vi har även objekt tillgängliga för investering. Om intresse finns kan vi även hjälpa till att hyra ut er bostad, både korttids- eller långtidsuthyrning. Välkommen att besöka vår hemsida för mer information.

HEM I PORTUGAL

Vår service

Hem i Portugal guidar och hjälper dig på vägen, vi hjälper till i köpprocessen.

Vi erbjuder:

Visning
Visning

Det är viktigt att besöka objektet samt upptäcka bostadsområdet. Vi planerar gemensamt in en personlig visning av de objekt som är av intresse för kunden, vi guidar er även i närområdet.

 

Inredning
Inredning

Vi har kontakt med profesionella inredningsdesigners. Att hyra ut en lägenhet möblerad ökar intäkten med ca 15%.

 

Service
Service

Om ni önskar hjälper Hem i Portugal er i processen efter köpet, så som kontrakt gällande vatten, el och hemförsäkring

 

Uthyrning eller försäljning
Uthyrning eller försäljning

Prata med er representant, vi kan guida er i processen.

 

Vi hjälper dig med all service kring ditt fastighetsköp
Vi hjälper dig med all service kring ditt fastighetsköp

Vi hjälper dig med all service kring ditt fastighetsköp, om du önskar, som NIF (skattenummer), att öppna ett portugisiskt bankkonto, el- och vattenavtal, försäkringar.

 

HEM I PORTUGAL

Vårt lokala kontor

Hem i Portugal
Lissabon
Avenida da Liberdade, 129 B Lisboa, 1250-140 Lisboa

Algarve
Rua Joaquim Magalhães, Lote 11 - Loja A, Correira - 8200 -112 - Albufeira

Vårt lokala kontor i Sverige. Vänligen kontakta oss för ett personligt möte.
Loading
Back to top