• Welcome
  • Sök Objekt > Achat > Albufeira > Lägenhet > Underbar lägenhet med 3 sovrum och balkong i condominium med swimmingpool (ABFP_B2D T3)

Underbar lägenhet med 3 sovrum och balkong i condominium med swimmingpool

ALBUFEIRA PRIME Albufeira - Lägenhet
440 000,00 €
REF: ABFP_B2D T3

Description du bien immobilier

Lägenhet med 3 sovrum, balkong och stora fönster. ALBUFEIRA PRIME, modernt condominium med swimming pool och soldäck på takterrassen. Anlagd trädgård och utomhusgym. Stort vardagsrum med direkt access till en lång balkong som även har anslutning till sovrummen. Fullt utrustat kök och inbyggda garderober. 3 sovrum. 3 badrum (varav 1 suit och ett tvättrum*. Snygga finishings: vitvaror klass A+++, elektriska jalusier, reversibel AC, 2-glas isolerfönster, säkerhetsdörr, flytande trägolv i sovrummen och i vardagsrummet, klinkers 60x60 i köket. Garageplats. Lägenheten har access till swimmingpoolen på taket och till ett utomhusgym. Lägenheten har energiklass \'A\'.
ALBUFEIRA PRIME condominium ligger mitt i centrala Albufeira, på Algarvekusten, och 8 minuters promenadväg till fantastiska stränder.
Upptäck detta fantastiska boende, mitt i händelsernas centrum!

A propos de ce bien immobilier

REF:
ABFP_B2D T3
Energicertifikat:
In evaluation
Kvadratmeter/yta:
128.2 m2
3 Sovrum
3 Rum
3 Badrum
0 Parkering/Garage
Våningsplan:
Hiss
Område:
Correeira (Albufeira)
Om:

Dokument


Dokument

Beläget

7 minuters gångväg till vackra stränder, Albufeira Prime ligger både centralt och strandnära. Butiker, service, nöje, skolor och sjukvård, allt i närområdet. Albufeira är en charmig historisk stad belägen mitt på Algarvekusten. Staden erbjuder god service och många fritidsaktiviteter året runt. Till Faros Internationella flygplats är det 30 minuters bilväg och ca 3 timmar till Lissbo. Dessa lägenheter fungerar både som året-runtboende eller som semesterbostad.
form icon
Loading
Back to top