Lyxig lägenhet med 1 sovrum

Belem Lisboa - Våning
500 000,00 €
REF: Belem_B2B

Objektsbeskrivning

Lissabon>Belem: Lyxig lägenhet med 1 sovrum, belägen i den privata föreningen \'UNIQUE BELEM\' med gemensam pool, gym och privata trädgårdar.


Rymlig lägenhet med 1 sovrum, stort vardagsrum, fullt utrustat kök i energiklass A+++, högklassig finish så som marmorgolv i köket och trägolv i övriga rum, privat parkering och förråd. AC, 2-glas isolerfönster och solpaneler.

UNIQUE BELEM är en privat förening med en fantastisk panoramautsikt. Modern arkitektur anpassad för områdets i övrigt klassiska arkitektur, designad av arkitekten Frederico Valsassina, i denna vackra del av Lissabon mellan palats och parker. Lägenhetens komfort, swimming poolen, gymmet och de privata trädgårdarna erbjuder en njutningsfull livsstil.

Belém, full av historia och kultur, är en intressant del av Lissabon. En fröjd för alla sinnen med kulturarv, museum, restauranger och parker. Belém har många skolor i hög klass samt närhet till stränder och Lissabons pulserande liv.

Beskrivning

REF:
Belem_B2B
Energicertifikat:
A
Kvadratmeter/yta:
60.6 m2
1 Sovrum
1 Rum
0 Parkering/Garage
Våningsplan:
Ascenceur
Område:
Belém (Santa Maria de Belém)
Om:

Dokument

BP2T1B
Dokument

Beläget

Belém är full av kultur och historia, en upplevelse för alla sinnen. Här finner man allt från kulturarv, museum, restauranger och fritidsaktiviteter. Området Bourgeois har ett stort antal excellenta högskolor. Med närhet till Lissabon och Atlantens många stränder.
Stäng x
form icon
Loading
Back to top