FERRAGUDO DESIGN VILLAS

Lagoa (Algarve) - Typ av Objekt
Från 505 000,00 €
Njut av det lugna livet i en autentisk miljö i charmiga Ferragudo, i Algarve, endast 40 minuter från Faro flygplats, 10 minuter från Lagoa och Portimao samt endast några få minuter till standen och marinan. I omgivningen finns ett flertal utmanande golfbanor. Extra ordinärt boende i ett område med 34 arkitektritade villor med privat pool omgiven av apelsinträd. Efter vår succé med den första etappen lanserar vi nu etapp 2 med ytterligare 6 rymliga villor om 5 rum och med solpaneler för varmvatten. Väl isolerat med 2 glas fönster och AC. Porttelefon med kamera och eldrivna jalusier. Fullt utrustat kök med vitvaror typ Bosch Klass A. Stor möjlighet till tillval. Eco- vänligt genomförande, återvinning av regnvatten för bevattning av trädgården och gångvägar mellan dammar. Apelsinlund blandat med träd. Tillgång till trädgårdsmästare.
"Ett vackert privat bostadsområde bestående av 9 moderna villor. Om du söker ett lugnt och fridfullt boende erbjuder Ferragudo allt du kan önska".
Sílvia Coelho

KONTAKTUPPGIFTER

En superb plats

I pittoreska byn Ferragudo är Ferragudo Design Villas beläget. I ett lugnt området, 2 km från stränder, 5 minuter från marinan i Portimão samt många golfbanor inom 1 mils omkrets.
Stäng x

Pris och tillgänglighet

Hitta din framtida bostad

PrisObjektVåningsplanKvadratmeter/ytaTypav objekt
505 000 €(FDV_4B)Villa173.08 m2SE DETALJER
Pris
Objekt
505 000 €(FDV_4B)
Villa
Våningsplan
Kvadratmeter/yta
Typav objekt
3
173.08 m2

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION

Intressanta objekt

Tillbaka till sökord
Loading
Back to top