Albufeira Prime - Private Condo

Albufeira - Typ av Objekt
Från 525 000,00 €
ALBUFEIRA PRIME består av 3 magnifika 3-våningshus. Varje hus har en takterrass med swimmingpool, soldäck och delar på trevliga anlagda trädgårdar samt utomhusgym. Magnifik panorama- och havsutsikt från de övre våningarna.
Lägenheterna med 2 och 3 sovrum har generösa terrasser och är mycket välplanerade och ljusa. Privata garageplatser. Hiss. Fullt utrustat kök, marmor i badrummen, flytande trägolv i sovrummen och vardagsrummet. Reversibel AC. elektriska jalusier. 2-glas isolerfönster. energiklass A.
Hög säkerhet: CCTV system, porttelefon med videokamera, säkerhetsdörr.
Lägenheterna på markplan och översta våningen har stora terrasser. En magnifik utsikt från de översta v��ningarna och lägenheterna högst upp i huset (penthouse) har privata jacuzzis, soldäck och BBQ.
Vid köp tidigt i byggfasen (off plan), fram till betongkonstruktionen är färdigställd, kan man välja finishings utifrån vårt sortiment.
Projektet ligger mitt emot stadshuset, attraktivt läge i centrala Albufeira. 8 minuters gångväg till stränder och Atlanten. Butiker, shopping, kollektivtransporter, fritidsaktiviteter, skolor, sjukvård, allt finns tillgängligt i närområdet. Albufeira är en mycket omtyckt stad med ett charmigt centrum. Albufeira är staden som lever året runt och erbjuder många fritidsaktiviteter (marina, underbara stränder, nattliv). 30 minuter till Faros internationella flygplats och ca 2-3 timmar till Lissabon beroende på transportmedel.
ALBUFEIRA PRIME för ett fantastiskt boende, sommarbostad eller som investering!
"Rymliga och bekväma lägenheter som är fullt utrustade. Hiss, garage, swimming pool, gym och 5 minuter till stranden. Alla ingredienser för ett behagligt liv i solskenet".
José Soares - Säljare

KONTAKTUPPGIFTER

I närhet till det mesta, mitt framför stadshuset

7 minuters gångväg till vackra stränder, Albufeira Prime ligger både centralt och strandnära. Butiker, service, nöje, skolor och sjukvård, allt i närområdet. Albufeira är en charmig historisk stad belägen mitt på Algarvekusten. Staden erbjuder god service och många fritidsaktiviteter året runt. Till Faros Internationella flygplats är det 30 minuters bilväg och ca 3 timmar till Lissbo. Dessa lägenheter fungerar både som året-runtboende eller som semesterbostad.
Stäng x

Pris och tillgänglighet

Hitta din framtida bostad

PrisObjektVåningsplanKvadratmeter/ytaTypav objekt
525 000 €(ABFP_C2D T3)Lägenhet129.4 m2SE DETALJER
Pris
Objekt
525 000 €(ABFP_C2D T3)
Lägenhet
Våningsplan
Kvadratmeter/yta
Typav objekt
3
129.4 m2

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION

Intressanta objekt

Tillbaka till sökord
Loading
Back to top