Lux Terrace at Benfica Stadium

Lisboa - Typ av Objekt
Från
Lux terrass av Benfica Stadium: nya utgåvan av referens.

Överlämnande till elegans och komfort av makalös Lux terrass på Benfica Stadium, ligger i ett privilegierat område i Lissabon, bredvid den Estádio da Luz, Colombo shoppingcentrum och dess unika butiker, skolor, sjukhus och tunnelbana. Njut av enkel tillgång till flygplatsen och rörligheten på rörelse i detta område för både inträden och utträden av Lissabon.

Bekväma lägenheter från 1 till 5 sovrum som sträcka i magnifika terrasser och balkonger med fri utsikt.
Hög finish och höga krav på komfort och säkerhet:-furu trä golv i sovrum, vardagsrum och hallar, naturliga stenar i kök och toaletter-toalett med utsökta tapeter-kök med innovativ design och ett fullt utrustat kök med vitvaror av hög utbud av Bosch-master svit med glas som skiljer sovrummet till badrum-antissísmica struktur, luftkonditionering, hemautomation, elektriska persienner, golvvärme i badrum, inbyggda skåp, termisk och akustisk isolering, solpaneler, parkering i byggnaden, lagringar, ta 'El-bil' i våg av parkering och videoövervakningssystem.

Fritid och gemensamma utrymme:-Panorama pool uppvärmd med rörligt lock, 20 m för vuxna streak med kontra aktuella simning system, bubbelpool och barns utrymme-Gym med panoramautsikt med hjärt-utrustning-lekplats-185 m² lounge terrass med trädäck för avkoppling och solbad-rymlig Lobby med dubbel fot och två designmiljöer, med utsikt över trädgården och stadion.
"Une résidence pensée pour le bien-être"
Nathalie Mateus, conseillère Maison au Portugal

KONTAKTUPPGIFTER

Un quartier proche de tout, proche de vous

Esprit bohême par excellence, vous vous sentirez à votre aise dans ce quartier vivant fait de terrasses ensoleillées, de bars authentiques et de restaurants traditionnels. Profitez également d’une très bonne accessibilité grâce au métro à seulement quelques mètres ainsi qu'un très large choix de transport public et privé. Explorez également les quartiers de Baixa et Graça tout proche.
Stäng x

Pris och tillgänglighet

Hitta din framtida bostad

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION

Intressanta objekt

Tillbaka till sökord
Loading
Back to top