Panoramic Pool Design Apartments

Albufeira - Typ av Objekt
Från 260 000,00 €
Albufeira Algarve-> PANORAMIC POOL DESIGN APARTMENTS: nybyggnation, en förening med gemensam swimming-pool på takterassen och en praktfull havsutsikt.

Lägenheter med 1 till 4 sovrum, ljusa och välplanerade planlösningar, vackra vardagsrum med öppet kök och med access till till terrasser. Master bedrooms och två badrum för T2or och T3or. Garage. 
Hög kvalitet på materialen: elektriska persienner, fullt utrustade kök, omställbar AC (värme/kyla), 2-glas isolerfönster, solpaneler, och energiklass A som ger en optimal komfort året runt. 

Tidigt i byggnadsfasen finns möjlighet för vissa material- och tillval.

5 minuters bilväg till stränder och Albufeiras centrum som erbjuder excellenta privata sjukhus, skolor, kultur- och fritidsaktiviteter. 

PANORAMIC POOL DESIGN APARTMENTS: en privat förening för dig som söker byggnadskvalitet. ett lugnt och trivsamt bostadsområde, fantastisk panoramavy med havsutsikt i hjärtat av Algarve.
"I Albufeira, en ort vid havet som lever året runt. "Panoramic Pool Design Apartments" erbjuder komfort och välmående. Gemensam takterrass med pool och privata terrasser och balkonger med barbecue ger mervärde för våra klienter."
José Soares - Säljare

KONTAKTUPPGIFTER

Ett område med närhet till allt

5 minuter från stränder och Albufeiras historiska centrumkärna. Här finns all viktig service i regionen, även utmärkta privata sjukhus, skolor och fritidsaktiviteter. Panoramic Pool Design Apartments är ett condominium för dig som söker kvalitet, lugn och ro, panoramautsikt samt ett boende i centrala delen av Algarve.
Stäng x

Pris och tillgänglighet

Hitta din framtida bostad

PrisObjektVåningsplanKvadratmeter/ytaTypav objekt
260 000 €(PPDA_3G)Lägenhet90.43 m2SE DETALJER
Pris
Objekt
260 000 €(PPDA_3G)
Lägenhet
Våningsplan
Kvadratmeter/yta
Typav objekt
2
90.43 m2

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION

Intressanta objekt

Tillbaka till sökord
Loading
Back to top