RESIDÊNCIAS DA BAIXA

Lisboa - Typ av Objekt
Från
DOWNTOWN bostäder (1700-talet) på 50 meter från den symboliska Praça Comercio, Pombaline byggnaden vackert restaurerade kombinerar den gamla Lissabonandan med komfort och modernitet. Ta reda på i denna 5-vånings byggnad full av cachet, med de ursprungliga kakel «Lissabon» workshops (1760-1780) och T0 till T2 lägenheter av bra kvalitet, att njuta av en bra plats för city breaks i Lissabon eller att tjäna pengar i turist drift.
Ett hus inspirerad i hjärtat av Lissabon.

Byggnadens produkt förträfflighet upprätthåller arkitektoniska strukturen regleras av markisen av Pombal i sena 1700-talet, 'buren', och genomgick en full rehabilitering – inre struktur- och fasad – respektera mal av ursprung. I vissa fraktioner är det ursprungliga mönstret azulejares beläggningar Pombalina och var återställda trä fönsterluckor och dörrar full av historia, i nivå med renovering av trägolv och sten-färgad kalksten i badrum, respekterar traditionen men med all komfort. Hiss och pentry med Bosch Vitvaror klassen.
"Une résidence pensée pour le bien-être"
Nathalie Mateus, conseillère Maison au Portugal

KONTAKTUPPGIFTER

Un quartier proche de tout, proche de vous

Esprit bohême par excellence, vous vous sentirez à votre aise dans ce quartier vivant fait de terrasses ensoleillées, de bars authentiques et de restaurants traditionnels. Profitez également d’une très bonne accessibilité grâce au métro à seulement quelques mètres ainsi qu'un très large choix de transport public et privé. Explorez également les quartiers de Baixa et Graça tout proche.
Stäng x

Pris och tillgänglighet

Hitta din framtida bostad

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION

Intressanta objekt

Tillbaka till sökord
Loading
Back to top